Uniconsult inviterer til cyberberedskapsøvelse

30 . 04 . 2024 - 1 mins lest

Tid: Torsdag 23. mai kl. 15:30 - 17:30 Sted: Uniconsult, Dronning Mauds gate 3 i Oslo

De fleste bedrifter er i dag helt avhengig av sine IT-systemer, og angriperne kommer stadig opp med nye angrepsmåter som kan sette systemene ut av spill. Ofte utnyttes ansatte i virksomheten for å få tilgang til informasjon, så IT-sikkerhet er ikke lengre bare IT-avdelingen sitt ansvar. Alle ansatte bør jevnlig trenes i hvordan de kan bidra til å forhindre at et angrep oppstår, og hvordan de bør opptre under et pågående angrep.

Uniconsult ønsker derfor å invitere til en ettermiddag med felles beredskapsøvelse. Øvelsen gjennomføres av det norske selskapet Secure Practice, som på kort tid har gjort seg svært bemerket og vant i fjor et større prestisjeprosjekt for EU om å forsterke cybersikkerheten i hele Europa.

Øvelsen lar deg delta i en simulering av et cyberangrep i sanntid. Hackere tar kontakt og PC-en går i stå. Viktige beslutninger må tas raskt. Sammen må deltakerne finne ut hvordan de skal avgrense og stoppe angrepet.

Øvelsen er relevant for de fleste, uavhengig av om du er daglig leder, økonomisjef, prosjektleder eller jobber på IT-avdelingen. Vi håper derfor at du, eller noen fra din bedrift, har lyst og anledning til å være med på denne øvelsen 23. mai i våre lokaler i Oslo. Deltakelse er gratis. Maks to deltakere pr. organisasjon/selskap.

Meld deg på her: https://forms.office.com/e/qF05VhBKsG