Halvor Grønaas er vårt siste tilskudd i Uniconsult!

10 . 06 . 2024 - 2 mins lest

Vi er veldig stolt å kunne ønske Halvor velkommen til oss! Han er en fleksibel og erfaren produktleder og ingeniør med et bredt faglig nedslagsfelt.

Halvor har jobbet med utvikling, arkitektur, prosjekt- og produktledelse, og har god kjennskap til både fysiske og IT-orienterte produkter samt integrasjonen av disse. Halvor har en MSc i industriell matematikk fra NTNU, samt lang erfaring og sterke ferdigheter innen data science, AI, analyse og flere modelleringsdisipliner.

Halvors nøkkelkompetanser inkluderer datadrevne prosjekter og produkter med høy teknisk risiko, produktledelse og produkteierskap, endringsledelse, brukersentrisk utvikling og smidige teknikker, risikostyring og funksjonell arkitektur. Han har erfaring fra flere sektorer, men har spesiell ekspertise innen energi, transport og IT.

Halvor er opptatt av at kundene bruker ressursene sine effektivt, og fokuserer på å forstå sentrale brukerbehov og kjerneutfordringer i prosjektene. Han sikrer også at retning og risikoer er kommunisert på en tydelig og forståelig måte til både prosjektmedlemmer og ledelse.

Som kollega er Halvor omgjengelig og sosial, og han får ofte høre at han bidrar positivitet og energi i organisasjonen.