Johan Nygaard har startet i Uniconsult!

08 . 11 . 2022 - 2 mins lest

Vi er svært glade for å kunne ønske Johan Nygaard velkommen til Uniconsult. Han er siviløkonom med over 15 års erfaring fra revisjon og rådgivning.

Johan har bred erfaring fra både offentlig og privat sektor hvor han har jobbet med finansiell revisjon, IT-revisjon, personvern og IT-sikkerhet. Jobbkarrieren startet han innen finansiell revisjon, men havnet raskt over i et teknologispor hvor han tidlig ble sertifisert IT-revisor og informasjonssikkerhetsleder. Hovedfokuset har i alle år vært hvordan kombinasjonen av anerkjente rammeverk og bruk av IT-løsninger og kan støtte opp om god virksomhetsstyring. 

De siste årene har han jobbet med bransjer som stiller høye krav til IT-sikkerhet og personvern. Innen det offentlige har helse og utdanning vært to sektorer han har jobbet mye med. I det private har bank og finans vært en gjenganger, men han har også erfaring fra olje og gass, industribedrifter og kraftbransjen. Uavhengig av hva oppgaven er, så er målet alltid å finne en optimal løsning ut fra en risikobasert tilnærming.     

Johan er en jovial type fra Innlandet. Han er svært engasjert og har hatt en rekke styreverv i frivillige organisasjoner innen IT og sikkerhet. Han mener at ingen problemer er umulig å løse, det tar bare litt lengre tid å komme i mål. Gjennom godt samarbeid og god kommunikasjon kommer man frem til gode løsninger.