Holmenkollstafetten 2022 – Gøy, lynraskt og hyggelig samvær!

17 . 06 . 2022 - 1 mins lest

14.mai var det duket for første Holmenkollstafett (HKS) siden 2019. Rammene kunne ikke vært bedre; nydelig vær og topp motiverte Uniconsult'ere!

I årets Holmenkollstafett ønsket over 30% av våre ansatte å være med, hvilket betydde et fullt lag med 2 reserver. Vi møttes noen timer før start på kontoret for taktikk- og peptalk, før vi hastet av gårde til våre respektive etapper. Det var store forventninger til årets lag, da de gode gamle traverne siden sist har blitt komplettert av et knippe formsterke O2-snappere. Løpernes store hodepine, i tillegg til egen form, var estimert vekslingstid, men vi ble reddet av teknologien da HKS tilbød en app med LIVE oppdatering av lagets posisjon i løypa. Det viktigste av alt i stafetten er å få pinnen til mål, noe vi klarte med glans. Og det gikk ikke så verst fort heller; vi ble nummer nr. 317 av 1649 lag (topp 20%) i klasse «A1 – Andre lag mix flertall menn», noe som er beste stafett tid av Uniconsult noensinne!

 

Selv om løpingen gikk over all forventning (og vi hadde store forventninger), var stafetten bare en etappe på vei til dagens høydepunkt; «after run» og bankett. På vår fantastiske takterrasse ble tomme energilagre fylt opp til normalt kontornivå, og ikke minst hyggelig samvær med gode kollegaer. Utpå kvelden samlet vi oss til den tradisjonelle banketten, som i år ble avholdt på ærverdige «Eik andre etage».

Lagleder, Pål Haug, takker alle for fantastisk innsats, ny rekord og svært trivelig samvær gjennom hele dagen!

 

Laget bestod av:

Arne, Knut, Paul, Sindre, Per Otto, Roger, Bendik, Marianne, Robert, Mats, Nils-Jørgen, Heidi, Pål, Mads og Jarle