Nyheter

Nyansatt

Pål Haug starter i Uniconsult!

Vi er svært glade for å kunne ønske Pål Haug velkommen til Uniconsult! Pål har jobbet som konsulent siden 2008, primært som prosjekt-, test- og prosessleder i digitaliseringsprosjekter og større transformasjoner i offentlig og privat sektor.

Les mer (31.01.2018)

Nyansatt

Ragnhild Nestande begynner i Uniconsult!

Vi er svært glade for at Ragnhild Nestande har valgt å starte i Uniconsult. Ragnhild har jobbet med IKT-prosjekter i både offentlig og privat sektor, senest 4 år som ansatt i Politiets IKT-tjenester.

Les mer (17.10.2017)

Nyansatt

Rikard Eriksen til Uniconsult!

Rikard Eriksen er siste tilskudd på listen over dyktige ansatte i Uniconsult. Rikard er senior prosjektleder med erfaring fra flere samfunnskritiske offentlige prosjekter. Hans spisskompetanse ligger i gjennomføring av smidige utviklings- og forvaltningsprosjekter, gjerne med stort omfang.

Les mer (06.09.2017)

Nyansatt

Ingeborg Orahaug starter i Uniconsult!

Vi er svært stolte for at Ingeborg har valgt å gå inn i Uniconsult og bidra til en ytterligere styrking av vår konsulentstab. Hun kommer fra stillingen som leder av Financial Reporting Process excellence i Oslo som består av ti konsulenter.

Les mer (05.04.2017)

Nyansatt

Nils-Jørgen Øhre begynner i Uniconsult!

Vi er veldig stolt av å kunne ønske Nils-Jørgen velkommen til Uniconsult! Han er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra NHH, og kommer fra stillingen som CFO i Solsten AS.

Les mer (01.02.2017)

Nyansatt

Paul Myrvang starter i Uniconsult

Vi er svært glade for at Paul Myrvang har valgt å gå inn i Uniconsult! Paul har allsidig erfaring som prosjektleder, analytiker og konsulent for private og offentlige aktører.

Les mer (03.01.2017)

Nyansatt

Mette Hesjedal til Uniconsult

Vi er svært glade for å kunne ønske Mette Hesjedal velkommen til Uniconsult! Hun er sivilingeniør i datateknikk med over 10 års erfaring som konsulent og linjeleder

Les mer (01.11.2016)

Nyhet

Kvinnelige ledere vil lære mer

Flere kvinner enn menn i lederstillinger tar videreutdannelse. Partner Lena Halvari i Uniconsult tok MBA både for å utvide jobb-mulighetene og for å realisere seg selv.

Les mer (24.10.2016)