Nyheter

NYHET

VI KOM PÅ PALLEN!

Uniconsult tok sølvplassering i kåringen av Norges Beste arbeidsplasser i klassen for selskaper med mellom 50-199 medarbeidere

Les mer (20.03.2019)

Jobb i Norges beste selskap!

Eksperter som leverer

Vil du jobbe i Norges beste og hyggeligste konsulentselskap med spennende kunder innenfor områdene prosjektledelse, økonomiledelse, midlertidig ledelse (MFH) og virksomhetsstyring?

Les mer (10.09.2018)

NYHET

Uniconsult besøkte Bergen og NHH

Uniconsult fortsetter sin strategiske satsing innenfor digitalisering og har gjennomført nok en vellykket studietur, denne gangen til Bergen og NHH.

Les mer (13.06.2018)

NYHET

NYE OG BEDRE HELSETJENESTER MED DIGITALISERING

Nå er det helsetjenestene i seg selv som blir digitale. Med store mengder strukturerte data og billig datakraft, er det mulig å ta i bruk kunstig intelligens, eller smart prosess-støtte, på stadig flere områder i helsetjenesten, sier Kjell Arne Grøtting, partner i Uniconsult.

Les mer (23.05.2018)

Våre ansatte

Lars Angell-Jørgensen

Lars har 20 års erfaring som rådgiver, primært  fra oppdrag i helse- og offentlig sektor, og har svært bred erfaring med program- og prosjektledelse

Les mer (02.05.2018)

Våre ansatte

Pål Haug

Pål har jobbet som konsulent siden 2008, primært som prosjekt-, test- og prosessleder i digitaliseringsprosjekter og større transformasjoner i offentlig og privat sektor. Han startet i Uniconsult februar 2018.

Les mer (31.01.2018)

Våre ansatte

Ragnhild Nestande

Ragnhild er en initiativrik og strukturert konsulent med godt humør. Hun har blant annet jobbet med IKT-prosjekter i både offentlig og privat sektor, senest 4 år som ansatt i Politiets IKT-tjenester.

Les mer (17.10.2017)

Nyansatt

Rikard Eriksen til Uniconsult!

Rikard Eriksen er siste tilskudd på listen over dyktige ansatte i Uniconsult. Rikard er senior prosjektleder med erfaring fra flere samfunnskritiske offentlige prosjekter. Hans spisskompetanse ligger i gjennomføring av smidige utviklings- og forvaltningsprosjekter, gjerne med stort omfang.

Les mer (06.09.2017)

Nyansatt

Ingeborg Orahaug starter i Uniconsult!

Vi er svært stolte for at Ingeborg har valgt å gå inn i Uniconsult og bidra til en ytterligere styrking av vår konsulentstab. Hun kommer fra stillingen som leder av Financial Reporting Process excellence i Oslo som består av ti konsulenter.

Les mer (05.04.2017)