Nyhet

Samarbeid om løsning

Cecilie Schjander er engasjert som prosjektleder for det aktuelle prosjektet i Kulturrådet. -Dette har vært et spennende prosjekt å være med på. Prosjektet har vurdert flere alternativer, men fant at den beste løsningen var å etablere en samarbeidsavtale med Forskningsrådet. Gjenbruk av i utgangspunktet skreddersydde saksbehandlingsløsninger er foreløpig ganske nytt i staten, men det viser både at ulike etater kanskje ikke er så ulike og det viser vilje til å samarbeide.
———–
Fra pressemeldingen fra Kulturrådet 18.10.12:
Direktørene Anne Aasheim i Kulturrådet og Arvid Hallén i Forskingsrådet har inngått en samarbeidsavtale der Kulturrådet kostnadsfritt får tilgang til gjenbruk av Forskingsrådets søknads- og saksbehandlingssystem.

– Kulturrådet er svært takknemlige for at Forskingsrådet har stilt sine erfaringer og teknologi til disposisjon for oss. Denne løsningen vil være kostnadseffektiv og forhåpentligvis bli optimal også for Kulturrådets søkere. Dette er svært god gjenbruk av ressurser og et slikt samarbeid bør være et forbilde for fremtidig statsforvaltning, seier Kulturrådets direktør Anne Aasheim.

-Dette er en svært god historie om samarbeid i det offentlige, sier direktør i Forskingsrådet, Arvid Hallén. -Innovasjon i offentleg sektor er et satsingsområde for Forskingsrådet, og den samarbeidsavtalen vi underskriver er et håndfast bevis på slik innovasjon, til glede for oss, for Kulturrådet, og for skattebetalerne.

Se hele pressemeldingen her
Her er linken til Kulturrådets sider