Våre ansatte

Ragnhild Nestande

Ragnhild er en initiativrik og strukturert konsulent med godt humør. Hun er allsidig, og har bein i flere leire. Hun har jobbet både som prosjektleder, prosessdriver og arkitekt, tidligere også som interaksjonsdesigner og utvikler. Kvalitet er viktig for Ragnhild og hun stiller høye krav til kvalitet i alle ledd fra planlegging og dokumentasjon til brukskvalitet i den andre enden. Med sin bakgrunn fra interaksjonsdesign og menneske-maskin-interaksjon, brenner Ragnhild for at dette perspektivet alltid er dekket, uavhengig av hvilken rolle hun har. Ragnhild er nøyaktig og utholdende og med stor gjennomføringsevne.

Ragnhild har jobbet med IKT-prosjekter i både offentlig og privat sektor, senest 4 år som ansatt i Politiets IKT-tjenester. Hun har naturligvis mye erfaring fra prosjektarbeid, men fra tiden i Politiet har hun også betydelig erfaring med arbeid i linje. Tidligere har Ragnhild vært innom virksomheter som UDI, IMDI, NAV, Hurtigruten og Elkjøp. Hennes erfaring spenner fra utrednings- og strategiarbeid, anskaffelser, forhandling, kontraktsarbeid, implementering og testing til etablering av forvaltning og kvalitetssikring.

Ragnhild er opptatt av menneskene rundt seg og bruker relasjonsbygging som et virkemiddel for å skape både gode resultater og hyggelig arbeidsmiljø.