Nyansatt

Nils-Jørgen Øhre begynner i Uniconsult!

289_16_TVN_v17___00022_flatNils-Jørgen Øhre (f. 1972) er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole (NHH). Han har nærmere 20 års erfaring innenfor økonomi, finans, revisjon og virksomhetsstyring. De siste 5 årene har Nils-Jørgen hatt rollen som CFO i et verdipapirforetak med totalansvar for selskapets økonomi- og finansfunksjon og var med på å etablere,drifte og selge virksomheten.

Nils-Jørgen har tidligere jobbet som økonomisjef og internrevisor i Orkla og før den tid med revisjon og rådgivning i EY. Nils-Jørgen har en allsidig og operativ erfaring fra økonomifunksjonen. Han har bred erfaring fra intern kontroll arbeid, virksomhetsstyring, finansiell planlegging og forbedring av økonomiprosesser. Innenfor finansiell rapportering har Nils-Jørgen erfaring fra både IFRS og GRS. Han har også erfaring med restruktureringsarbeid og oppkjøpsprosesser.

Nils-Jørgen jobber strukturert, effektivt og er løsningsorientert. Han setter seg raskt inn i nye problemstillinger og trives med å jobbe i høyt tempo og bidrar mer enn gjerne med å løse oppgaver utenfor sitt ansvarsområde.