Nyhet

Kvinnelige ledere vil lære mer

DN har laget en artikkel om kvinnelige ledere og videreutdanning:

Partner Lena Halvari fullførte ifjor et to år langt utdannelsesløp på NHH som endte med MBA (Master of Business and Administration) i strategisk ledelse.

Jeg hadde jobbet i Statkraft i rundt 11 år, og hadde blant annet sittet som ansatterepresentant i Styret i to-tre år. Jeg var i en posisjon hvor jeg jobbet mer strategisk. MBA-en var min mulighet til å utvide den horisonten. Det er jo en form for selvrealisering også, man møter andre mennesker med praktisk erfaring fra andre bransjer enn en selv. Den merverdien er noe av det beste jeg fikk med meg, sier Halvari.

Lena Halvari sier det er et krevende studie tidsmessig:

Man må ha arbeidsgiver med seg, fordi samlingene er konsentrert rundt ovale helger. Du må ha familien med deg også. Jeg måtte ta noen valg på hva jeg ville prioritere bort. Jeg driver blant annet med ekstremsport innen sykling. Den type mengdetrening man trenger da, det hadde jeg ikke tid til, så det la jeg bort.

Uniconsult legger vekt på kompetanseutvikling og legger til rette for at alle konsulentene kan utvikle seg.

Les mer i artikkelen fra DN – trykk her