Ansattehistorier

Våre ansatte

Lars Angell-Jørgensen

Lars har 20 års erfaring som rådgiver, primært  fra oppdrag i helse- og offentlig sektor, og har svært bred erfaring med program- og prosjektledelse

Les mer (02.05.2018)

Våre ansatte

Pål Haug

Pål har jobbet som konsulent siden 2008, primært som prosjekt-, test- og prosessleder i digitaliseringsprosjekter og større transformasjoner i offentlig og privat sektor. Han startet i Uniconsult februar 2018.

Les mer (31.01.2018)

Våre ansatte

Ragnhild Nestande

Ragnhild er en initiativrik og strukturert konsulent med godt humør. Hun har blant annet jobbet med IKT-prosjekter i både offentlig og privat sektor, senest 4 år som ansatt i Politiets IKT-tjenester.

Les mer (17.10.2017)

Nyansatt

Rikard Eriksen til Uniconsult!

Rikard Eriksen er siste tilskudd på listen over dyktige ansatte i Uniconsult. Rikard er senior prosjektleder med erfaring fra flere samfunnskritiske offentlige prosjekter. Hans spisskompetanse ligger i gjennomføring av smidige utviklings- og forvaltningsprosjekter, gjerne med stort omfang.

Les mer (06.09.2017)

Nyansatt

Ingeborg Orahaug starter i Uniconsult!

Vi er svært stolte for at Ingeborg har valgt å gå inn i Uniconsult og bidra til en ytterligere styrking av vår konsulentstab. Hun kommer fra stillingen som leder av Financial Reporting Process excellence i Oslo som består av ti konsulenter.

Les mer (05.04.2017)

Nyansatt

Nils-Jørgen Øhre begynner i Uniconsult!

Vi er veldig stolt av å kunne ønske Nils-Jørgen velkommen til Uniconsult! Han er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra NHH, og kommer fra stillingen som CFO i Solsten AS.

Les mer (01.02.2017)

Nyansatt

Paul Myrvang starter i Uniconsult

Vi er svært glade for at Paul Myrvang har valgt å gå inn i Uniconsult! Paul har allsidig erfaring som prosjektleder, analytiker og konsulent for private og offentlige aktører.

Les mer (03.01.2017)

Nyansatt

Mette Hesjedal til Uniconsult

Vi er svært glade for å kunne ønske Mette Hesjedal velkommen til Uniconsult! Hun er sivilingeniør i datateknikk med over 10 års erfaring som konsulent og linjeleder

Les mer (01.11.2016)

Nyansatt

Camilla Louise B. Moen til Uniconsult

Camilla er et av våre siste tilskudd på listen av ansatte i Uniconsult. Hun kommer fra stillingen som prosjektleder i NAV, er utdannet jurist og har solid erfaring fra offentlig forvaltning.

Les mer (05.09.2016)

Nyansatt

John Kirkholt til Uniconsult

Vi er svært glade for å ønske John Kirkholt velkommen til Uniconsult! Han kommer fra stillingen som regnskapssjef i Entra ASA, og har lang og variert erfaring fra børsnoterte- og privateide bedrifter.

Les mer (26.05.2016)